Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Pro maminky a miminka

Doba očekávání miminka je jedna z nejkrásnějších dob života ženy, je plná příjemného těšení a příprav, ale i někdy nepříjemných projevů jako jsou ranní nevolnosti, psychická nepohoda díky nerovnováze hormonů a rostoucí bříško.

Tyto někdy nepříjemné projevy těhotenství se dají zahnat bylinkovým čajem přesně namíchaných bylinek pro těhotné ženy. Čaj dodá tělu vitamíny, potřebné minerální látky a zmírní výkyvy nálad. Tato pečlivě vybraná směs bylinek je vhodný každodenní doplněk nastávající maminky. Čaj se užívá dvakrát denně a můžeme je dochutit medem.

Na rostoucí bříško nesmíme zapomenout. Je třeba mu věnovat důkladnou péči ve formě masáže speciálním masážním olejem. Tento olej je složený z vybraných druhů olejů, které dodají namáhané pokožce pružnost, hebkost a vláčnost a zabrání tak vzniku striím. Tuto masáž je dobré provádět 2x denně po sprchování či koupeli. Olej je dobré používat již od 3. měsíce těhotenství.

S blížícím se termínem porodu je v poslední době doporučována a i hojně prováděná masáž hráze. K tomu účelu je určen olejíček, který zajistí vláčnost, pružnost a prokrvení. Olej obsahuje směs éterických olejů, které ženu psychicky uvolní a nabudí pocit sebedůvěry. K poporodní péči o hráz je doporučen chladivý gel, který se nanáší do okolí hráze po porodu. Gel se doporučuje používat co nejdříve po porodu. Ochlazuje a zklidňuje pokožku namáhanou porodem, rychleji ji regeneruje. Příjemná vůně levandule, heřmánku lékařského a cypřiše zlepšuje náladu a ulevuje od úzkostí.

Těhotenství uteklo jak voda a už tu máme dlouho očekávané miminko, kterému každá máma věnuje všechen čas a chce pro něj jen to nejlepší, aby její děťátko bylo zdravé, v pohodlí a spokojené. K tomu máme plno pomocníků, protože i miminka mají po narození svá malá trápení.

Nejčastěji je trápí bříško a s nimi spojené větříky. Tady je velkým pomocníkem olejíček Amálka, který jemnou masáží pomůže miminku od bolesti bříška.

Další z řady pomocníků je olejíček Vilík, který poslouží při prvních rýmičkách a podrážděné pokožce kolem nosíku. Dětská pokožka je velmi jemná a tak je i rychle podrážděná a zarudlá. Jemná textura olejíčku pokožku zklidní a urychlí její zahojení.

Příjemným rituálem pro miminka je koupání, ale některé vodu zrovna nemusí a při umývání vlásků pěkně křičí. Tady nastupuje příjemně vonící a jemný šampon Toník. Je velmi šetrný, nedráždí oči ani pokožku hlavy, zároveň ji ani nevysušuje. Vlásky jsou pak krásně jemné a dobře se rozčesávají. S tímto šamponem si koupání vaše dítko jistě zamiluje a bude po pláči.

Máme v plánu postupně rozšířit řadu pro ty nejmenší, aby i tato řada byla pro vás zajímavá. 

Těším se na Vaši návštěvu e-shopu a dotazy, Šárka.