Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Aknózní a problematická pleť

Problémy s pletí mají téměř všichni mladí lidé, někdo více, někdo méně, ale dotkne se to všech. I v dospělém věku se někteří lidé potýkají s problematickou pletí. Hledají na trhu vhodné produkty, které by jim pomohly problém vyřešit nebo jej alespoň eliminovat. Velkým pomocníkem a dnes i nejvyhledávanějším je přírodní kosmetika, speciálně vyrobená pro tento typ pleti. Na trhu je k dostání celá řada produktů různých značek a každý si vybere ty pro něj nevyhovující. Milovníci přírodní kosmetiky většinou sáhnou pro šetrnější produkty z přírody. V nabídce mého e-shopu najdete také několik produktů, které vám s tímto problémem pomohou, a ráda bych vám je představila.

Základem každého kožního problému je pečlivé čištění pleti, ráno a večer vhodnou pleťovou vodou.

Akné pleťová voda

Síla hřebíčku, je nepostradatelnou složkou téměř ve všech produktech doporučovaných pro aknózní a problematickou pleť. Pleťová voda s obsahem éterického oleje z hřebíčku a dalšími přírodními látkami, jako je extrakt z maliníku a rybízu, hloubkově čistí mastnou a problematickou pleť se sklonem k akné. Její každodenní používání zklidňuje podráždění, regeneruje, snižuje tvorbu nadměrného kožního mazu a vznik komedonů. Svěží bylinná vůně posiluje vitalitu a odolnost proti stresu.

Akné krém

Tento jemný krém je vhodný pro každodenní péči o problematickou pleť s projevy akné. Krém svou konzistencí nezatěžuje mastnou pokožku, pomáhá udržovat optimální pH, redukuje tvorbu kožního mazu a zároveň chrání před vlivy okolního prostředí. Obsažené rostlinné oleje v bio kvalitě mají vysoký podíl omega kyselin, a jsou tak vhodné při zánětlivých projevech, jako je právě akné. Skvalan zlepšuje vzhled drobných jizev po akné a bisabolol chrání před pigmentací zarudlých míst. Lehké bylinné aroma s hřebíčkem a ovocnými tóny povzbudí vaše smysly a uvolní napětí.

Akné SOS gel

Praktický SOS pomocník pro lokální ošetření akné. Obsahuje směs éterických olejů z tea tree, grapefruitu a hřebíčku a bioaktivní látky, které společně snižují tvorbu zánětu a podráždění. Jeho antimikrobiální vlastnosti zklidňují pleť a zpomalují aktivitu bakterií, které by jinak vyvolaly podkožní zánět v podobě pupínku. Tohoto pomocníka můžeme mít neustále po ruce v kabelce či kapse, je v praktickém malém balení.

Věřím, že informace v dnešním blogu vám pomohou při rozhodování po kterých produktech sáhnout v případě problémů s pletí.

Mějte se krásně a těším se zase příště, Šárka.