Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Anti-age péče pro zralou pleť

Tato řada se řadí mezi luxusní péči pro zralou pleť a je důkazem, že díky správné výživě pleti ji dokáže zanechat zdravou a přirozeně krásnou. Speciálním výběrem luxusních rostlinných olejů, které doplňují další aktivní látky, dostává pleť potřebnou výživu a hydrataci. Anti-age řada, kterou najdete na našem e-shopu www.naturalprodukt.com, využívá jako základ, éterický olej damašské růže.  Růže okouzlí každou ženu, protože tato květina je jedna z nejoblíbenějších a je symbolem lásky a smyslnosti. Omlazující účinky dodávají i bioaktivní  látky a cenné rostlinné oleje jako jsou makadamiový, šípkový a rakytníkový.

V dalších řádcích bych vám ráda představila jednotlivé produkty:

Bioaktivní liftingové sérum

Sérum okamžitě hydratuje pokožku, rozjasňuje, vypíná kontury, redukuje a zjemňuje vrásky.  Kombinace  extraktu  z dužiny plodu baobabu, kyseliny hyaluronové  a dalších látek, dodá pleti viditelnou pružnost a redukci vrásek. Sérum se nanáší na dobře odlíčený obličej, krk a dekolt. Může se použít pod krém či olej.

Doporučená intenzivní kůra výrobcem:

1. - 2. týden, 2x denně, ráno a večer

3. - 4. týden  1x denně, ráno

Další týdny podle potřeby.

275

 

Bioaktivní omlazující olej

Tento olej obsahuje vysokou koncentraci revitalizačních, vyhlazujících a zjemňujících látek, které obnovují strukturu pokožky. Olivový skvalan chrání pleť před volnými radikály, lépe se vstřebává do pokožky, posiluje regeneraci a zvyšuje pružnost. Extrakt z divokého jamu a speciální fytohormonální komplex zlepšuje elasticitu a doplní potřebnou hydrataci. Olej se doporučuje pro noční aplikaci, kdy dochází k přirozeným samočisticím a regeneračním procesům. K denní péči se doporučuje jen v mrazivém a suchém počasí.

275

Bioaktivní oční krém

Luxusní oční krém s kyselinou hyaluronovou, redukuje drobné vrásky a zmírňuje hlubší. Hydratuje jemnou pokožku v okolí očí a vypíná ji, podporuje lymfatickou cirkulaci, zlepšuje pružnost a působí na obnovu kolagenových vláken. Světlík lékařský je každodenním pomocníkem proti únavě a podráždění očí a otokům, je vhodný i na vrásky kolem rtů.

365

Bioaktivní omlazující krém

Exkluzivní lehký krém s omlazujícím účinkem. Intenzivní silou pečuje o zralou pleť, která většinou trpí únavou, dehydratací a lehkým podrážděním od sluníčka. Hormonální změny neblaze působí na pleť a ta se stává ochablou. Fytohormonální komplex ji tak pomáhá obnovit vitalitu, dostatečnou hydrataci, mladiství vzhled a obnovu kolagenových vláken. Krém se velmi dobře vstřebává, přesto že je silně výživný, nezanechává mastný pocit a je vhodný i jako podklad pod make-up.

425

Každá žena chce být stále krásná a udržet si mladiství vzhled co nejdéle. Díky této luxusní řadě se to už řadu let daří všem ženám co si tuto kosmetiku oblíbily. Věřím, že i Vy si vyberete v hodný krém či olej, který vám bude dělat radost každý den.

Těším se na Vás příště a přeji hezký den, Šárka