Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

BB krémy mají vynikající krycí a hydratační schopnosti

Hydratační BB krémy jsou úplnou novinkou v naší nabídce. Tento druh krému je poslední dobou velmi vyhledávaný a žádaný.  Není divu, svým složením vyhovuje i ženám používající přírodní kosmetiku. Mají vynikající krycí a hydratační schopnosti.

 Aloe vera

Díky výtažkům z Aloe vera je v pokožce přirozeně zadržovaná voda, která je velmi důležitá pro mladistvý a zdravý vzhled. Aloe vera je  také dobrým pomocníkem ve zklidnění pleti a navíc má výborné hojivé účinky, pro které je známá po celém světě. Účinné látky obsahuje gel v listech, který dokáže zadržovat velké množství vody. Proto se gel v kosmetice používá po řadu let jako výborná hydratační látka. Pro pokožku jsou ale velmi cenné i další složky obsažené v gelu. Mezi ně se řadí aminokyseliny, glykoproteiny, chromonové deriváty, saponiny, steroly, organické i anorganické kyseliny, soli a také vitamíny. V neposlední řadě Aloe vera zmírňuje zánětlivé otoky i alergické reakce pokožky. A co jste možná nevěděli? U Aloe vera je klinicky prokázaný léčivý účinek na pokožku spálenou radiací, sluncem nebo mrazem.

A jaké BB krémy najdete v naší nabídce? Vybrat si můžete z BB krémů světlého a tmavého odstínu. Smícháním těchto dvou krémů si navíc snadno si vytvoříte také třetí odstín.

Víte, jak BB krémy správně používat?

BB krémy se nanášejí na dobře vyčištěnou pleť. V případě zralé pleti je dobré nanést pleťový olej nebo krém. Pro lehké tónování používejte obvyklé množství krému. Pro dosažení silnějšího krytí nebo potřeby zakrýt nedostatky pleti, použijte větší množství krému. I se silnější vrstvou, zachováte přirozený vzhled pleti.

BB krémy do určité míry slouží i jako ochrana před UV zářením, protože obsahují fyzikální faktor SPF 9. Díky osvěžujícím éterickým olejům vám krém rozjasní pleť a navodí i dobrou náladu.

Věřím, že i vy si BB krémy oblíbíte a budou každodenními pomocníky v péči o vaši pleť. Nevíte si rady s výběrem nebo nanášením? Neváhejte mne kdykoliv kontaktovat. Ráda vám poradím ten správný typ, nebo pomůžu s výběrem přírodní kosmetiky. 

Tak zase příště, hezký den vám přeje Šárka.