Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Chcete se vyznat v přírodní kosmetice?

Vítám Vás na mém blogu, na kterém bych Vás ráda informovala o jednotlivých produktech a novinkách. Dočtete se zde o přírodních produktech, které najdete na mém e-shopu www.naturalprodukt.com. Bylinky a přírodní produkty se v kosmetice používaly už od nepaměti. Naše babičky znaly sílu bylinek a využívaly je k léčení, udržování pěkné pleti a vitality vlasů. Vůně bylinek a jejich účinek je poslední roky stále více  vyhledávanější.

Na výrobu přírodní kosmetiky se roky zaměřují i české firmy. Některé svojí vysokou kvalitou jen těžko hledají konkurenci. Jejich produkty jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších surovin. Týmy odborníků nám vykouzlí unikátní složení krémů, olejů, balzámů, vůní aj., které uspokojí i tu nejnáročnější ženu. Oleje jsou lisované za studena v nejvyšší kvalitě. Kdo jednou začne využívat sílu přírody, už u ní zůstane.

Řada nabízených produktů je skutečně široká: šampony, kondicionéry, mýdla, krémy, BB krémy, pleťové a tělové oleje, peeling, balzámy na rty, masážní gely, antiperspiranty atd. Přírodní kosmetika je bez chemických látek, jako jsou silikony, parabeny aj., na které je poslední dobou stále více lidí alergických. Díky absenci těchto a jiných konzervačních látek mají přírodní produkty kratší expirační dobu a po otevření je třeba výrobek spotřebovat do doporučené doby výrobcem. Většina žen používajících přírodní kosmetiku denně svůj produkt spotřebuje i dříve než je doporučená doba.

V následujících řádcích bych Vám ráda podrobněji napsala o péči o pleť. O svoji pleť je třeba se starat pravidelně už od mládí, abychom na zralém věku vypadaly stále dobře a svěže. Samozřejmě kvalitu pleti ovlivňuje hodně faktorů, včetně genetiky, ale i tak můžeme pro sebe hodně udělat, abychom vypadaly dobře. Základem péče je pravidelné pečlivé čistění a to ráno a večer vhodnou pleťovou vodou či hydrofilním olejem. Po vyčištění pleti nám v mládí už stačí jen nanést vhodný krém a je hotovo. U zralé pleti musíme ještě věnovat trochu péče navíc. Mám tím na mysli nanést vhodné pleťové sérum, krém a popřípadě ještě pleťový olej pokud by byla pleť sušší. Pleťové oleje se používají i samostatně místo krému.

Na trhu dnes dostaneme celou řadu pleťových sér, některé jsou známější, některé méně. Mezi nejznámější patří kyselina hyaluronová, vhodná koncentrace je 1-2%, aby se dobře vstřebávala do pleti a nezanechávala nám na pleti nevstřebané kousky. Čím je sérum koncentrovanější, tím méně se vstřebává.  Pleťová séra jsou velkým pomocníkem pro dobré vstřebávání pleťových olejů, díky vlhké pokožce se lépe vstřebají. Další z méně známých sér je Acai a Squalan. Acai je sérem věčného mládí a doporučuje se zralé pleti, dodává ji zářivý vzhled a regeneruje. Squalan je řazen mezi suché oleje a je vyráběn z cukrové třtiny, jeho účinek je velmi dobrá vstřebatelnost a zvláčňující účinky.

Po nanesení séra již můžeme na pleť nanést krém nebo olej. To už záleží na každé  ženě, co jí vyhovuje více. Dnes jdou do popředí pleťové oleje pro svoji dobrou vstřebatelnost a vysoké účinky. Na mém e-shopu najdete široký výběr produktů pro každou pleť včetně BB krémů, které jsou novinkou letošního jara. Jsou obohacené o Aloe Vera a vyhovují každé pleti.

Ráda bych upozornila na přírodní antiperspirant vyráběný z antibakteriální minerální soli. Vyhovuje i té nejcitlivější pleti včetně alergické a nezanechává bílé stopy. Jeho cena a délka užití vás mile překvapí.

Na mém e-shopu si přijdou na své i lidé, kteří trpí bolesti zad, šlach a kloubů, ale i sportovci, kteří potřebují ulevit přetíženému pohybovému aparátu. BioGel je jedinečný výrobek složený z extraktů mnoha bylin s vysokým účinkem.

Jako bonus Vám nabízím poradenství zdarma. Stačí  když mi napíšete email nebo na Messenger. Budu se Vám snažit najít produkt na míru. Problémy s pletí jsou mnohdy na dlouhou dobu, ale většinou se řešení po čase najde. Každá bylinka má svoji sílu, jen najít tu pravou, která pomůže a udělá radost Vám.

Těším se na Vaši návštěvu e-shopu a dotazy, Šárka.