Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Hydrofilní mycí oleje

Hydrofilní oleje zajišťují pleti dostatečnou hydrataci a ochranu. Tyto oleje slouží jako odličovače, které odstraní make-up i voděodolnou řasenku. Používají se, ale i k ošetření podrážděné pleti nebo ho můžete využít ke sprchování. Po umytí je pokožka krásně vláčná.

Hydrofilní oleje se nanáší na vlhkou pokožku.  V kontaktu s vodou vznikne řídká emulze (pleťové mléko), které odstraní všechny nečistoty. Přebytečný olej setřete z pleti vatovým tamponem navlhčeným pleťovou vodou nebo pleť omyjete vodou. Bioaktivní látky se s olejem vstřebají do pokožky a pokožka je zregenerovaná a krásně vláčná.

V nabídce máme několik druhů hydrofilních olejů a každá žena si může vybrat dle typu své pleti.

Neutrální

Tento produkt neobsahuje éterické oleje a je proto určen pro tu nejcitlivější pleť. Vonné oleje lze přidat dle nálady a snášenlivosti.

Mateřídouškový

Je určen pro mastnou a smíšenou pleť. Redukuje kožní maz v pokožce a zabraňuje nadměrnému maštění pokožky, též přispívá k pružnosti podkožního vaziva.

Levandulový

Tento olej je vhodný pro normální, citlivou nebo podrážděnou pleť. Levandulový éterický olej zklidňuje pokožku i psychiku. Vhodný je i k masáži obličeje a můžeme s ním ošetřovat i jizvy a akné.

Doufám, že tyto řádky vám pomohly poznat tyto skvělé pomocníky v kosmetice a oblíbíte si je.

 

Těším se na Vás zase příště a hezký den, Šárka.