Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Péče při rozšířených žilkách

Rozšířené žilky a červená pleť trápí mnoho žen. Pokožka většinou pálí, pne a je velmi citlivá na dotek. Takové pleti je třeba věnovat zvýšenou péči. Pokožce musíme dodat pravidelnou hydrataci a speciální péči.

Základem je kvalitní čištění šetrnými prostředky, doporučují se hydrofilní oleje a pleťové vody, které pokožku dobře hydratují. Vhodné jsou hydrofilní olej neutrální a levandulový a pleťová voda levandulová.

Po důkladném očištění pleti aplikujeme Regenerační krém, který je speciálně vyrobený pro tento typ pleti. Jeho jemná textura a bylinkové extrakty pokožku zklidňují, zmírňují její začervenání a dodávají svěží vzhled.

Ženy upřednostňující pleťové oleje mají k dispozici Regenerační olej, obsahující BIO jojobový, BIO šípkový a BIO mandlový olej. Antioxidační a hydratační účinky působí proti tvorbě vrásek a regenerují pokožku. Olejíček se velmi dobře vstřebává a nezanechává mastné stopy. Je vhodný pro ranní i večerní péči.

Jako doplněk se doporučuje pleťová maska ze stejné řady. Je vyrobena z BIO kakaového a BIO bambuckého másla, které pleť zvláčňuje a hydratuje. Pšeničné klíčky s velkým obsahem vitamínu E a koenzym Q10 se starají o výživu pleti a snižují její dráždivost.

Citlivá pleť potřebuje komplexní pravidelnou péči. Kosmetika by měla být na přírodní bázi, je třeba se vyvarovat výrobků s obsahem lihu, přímému slunci nebo mrazu. Do stravy je vhodné zařadit potraviny s vysokým obsahem vitamínu C.

Těším se na Vaši návštěvu e-shopu a dotazy, Šárka.