Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Řada pro muže

V dobách dávno minulých se tradovalo, že správný chlap má smrdět. Štěstí, že tato doba je po staletí nenávratně pryč a současní muži o svůj zevnějšek pečují. Také jim udělá radost, když jim žena naznačí, že hezky voní nebo dobře vypadají.

Náš trh nabízí celou řadu vůní a kosmetiky i pro muže. Ani přírodní kosmetika nezůstává pozadu a i ona má co moderním mužům co nabídnout. V našem e-shopu najdete 3 nejoblíbenější produkty pro muže.

Sprchový gel

Sprchový gel je každodenní pomocník v hygieně a tato vyvážená směs vůní zaujme každého muže. Osvěžující citrusové aroma s kořeněnými exotickými tóny gardénie a hřebíčku, dodá každodennímu sprchování nový rozměr. Díky avokádovému oleji a dalším hydratačním látkám gel pokožku nevysušuje a zanechává ji dokonale vláčnou, hydratovanou a svěží. Je velmi dobře snášen i citlivou pokožkou.

 

Posilující šampon na vlasy

Tento šampon zklidňuje pokožku hlavy, působí antibakteriálně a omezuje vznik lupů. Díky éterickým olejům obsažených v šamponu jsou vlasy vyživené, posílené a podporují růst. Používá se ve dvou fázích. Poprvé naneste na vlhké vlasy, nechte několik vteřin působit a omyjte. Šampon tak vlasy výborně zbaví nečistot a mastnoty. Naneste znovu v malém množství a jemnou masáží vytvořte hustou pěnu. Nechte působit 2–3 minuty působit. Vaše vlasy i vlasová pokožka tak budou mít dostatek času, aby využily maximum účinných látek.

 

Balzám po holení

S tímto balzámem dopřejete pleti regeneraci a jemnost. Balzám pleť účinně zjemňuje, vyživuje, zklidňuje a je lehce roztíratelný. Obsahuje jojobový olej regulující vlhkost pokožky a také unikátní olej tamanu, který se v péči po holení tradičně využívá pro své adstringentní účinky. Dopřejte vaší pleti dokonalou regeneraci s novou recepturou. Receptura je obohacena o zklidňující složku bisabolol, která snižuje přecitlivělost pleti. Atraktivní kořenitou vůni dotváří jemné a osvěžující citrusové aroma, které vás spolehlivě naladí.

 

Těším se na vás u dalšího článku, Šárka.