Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Péče o ekzematickou pokožku

Atopický ekzém je chronický zánět pokožky, který trápí 60% malých dětí a 10% dospělých. Ekzém se často začíná projevovat už ve 3. až 6. měsíci věku. Objevit se může i v dospělosti. Na jeho intenzitu a průběh má vliv mnoho faktorů od genetických predispozic po alergeny, syntetické látky nebo stres.

Každý atopik by měl přistupovat k léčbě komplexně, vnitřně i z vnějšku. Měl by sledovat složení produktů, zaměřit se na prevenci a pokožku udržovat v klidové fázi. Snažit se ji neškrábat, nedráždit a nevysušovat, naopak se snažit ji hydratovat a promazávat.

K udržení zdravé pokožky je vyvinutá nová řada pro atopiky, která ulevuje od nepříjemných projevů ekzému.

ZKLIDŇUJÍCÍ KRÉM ATOPIK

Přináší okamžitou úlevu od zarudnutí, vlhkosti a svědění. Krém obsahuje oxid zinečnatý, který zmírňuje podráždění, pomáhá absorbovat přebytečnou vlhkost, chrání a regeneruje. Krém je vhodný pro lokální ošetření.

OBNOVUJÍCÍ KRÉM ATOPIK

Je regenerační a zvláčňující krém pro každodenní péči o ekzematickou pokožku se sklonem k suchosti a praskání. Zabraňuje ztrátě vody v pokožce, hydratuje, promašťuje a snižuje zánětlivé projevy. Tento krém je vhodný i pro pokožku obličeje a lokálních míst.

OBNOVUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO ATOPIK

Šetrně pečuje o suchou a podrážděnou pokožku celého těla. Zvláčňuje, hydratuje, změkčuje a zklidňuje. Vytváří na pokožce ochranný film a přispívá k obnově bariérové funkce pokožky. Snadno se roztírá a nezanechává pocit mastnoty.

 

Věřím, že byl nový blog pro vás prospěšný a přeji krásný den, Šárka.