Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Přírodní kosmetika pro muže

Pánská řada kosmetiky je speciálně vyvinutá, aby zklidňovala, zvláčňovala a regenerovala pokožku neustále namáhanou růstem a holením vousů. Tato řada obsahuje kvalitní rostlinné oleje, extrakty a vitamíny, které podporují přirozenou ochranu mužské pleti, hydratují a vyživují.

Tělová a vlasová kosmetika zajišťuje citlivou péči o pokožku celého těla a výživu vlasů. Díky vyváženému složení, nevysušuje a nedráždí. V případě vlasové kosmetiky navíc mírní tvorbu lupů. Celá řada je vhodná i pro citlivou a podrážděnou pokožku. Neodolatelnou vůni řady tvoří osvěžující citrusové aroma s exotickými tóny kokosu a gardénie s kořeněným nádechem hřebíčku a pepře.

 

Posilující šampon

Jemný šampon s vysokou mycí schopností je pro každodenní použití. Vyvážená kombinace šamponu zajistí vlasům potřebnou výživu. Myrhový extrakt chrání vlasy před vysušením a tvorbou lupů.

 

Sprchový gel

Osvěžující citrusová vůně s kořeněnými tóny příjemně osvěží. Obsahuje avokádový olej a účinné další látky, které pokožku zvláčňují, vyživují a hydratují. Gel je šetrný i k velmi citlivé pokožce.

 

Balzám po holení

Má jemnou texturu a nově upravenou recepturu z rostlinných výtažků. Tamanu olej se tradičně používá pro zklidnění a regeneraci pleti po holení. Balzám se lehce roztírá a obsahuje látky, které snižují přecitlivělost pleti. Atraktivní vůně příjemně nabudí do nového dne.

 

U dalšího blogu se na vás budu těšit, Šárka.