Doprava ZDARMA při objednávce od 900 Kč!


Všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od zaplacení!

Inhalační tyčinky - nejžádanější produkty roku 2021

Inhalační tyčinky se staly jednoznačně nejprodávanější produkty letošního roku. Na podzim o ně projevily zájem i firmy, které tyto tyčinky mají pro své zákazníky, klienty nebo zaměstnance. Jsou to malé netradiční dárky, které mají i praktické využití. Můžeme je mít neustále při sobě v kapce či kabelce. Koho by nepotrápila rýma, nevolnost v autě, stres nebo únava. To jsou jevy, které každý z nás velmi dobře zná, a díky aromaterapii jej můžeme zvládat s menšími obtížemi. Tyto tyčinky jsou vhodné i pro děti od 10 let, pokud nejsou alergické na některou ze složek. Aromaterapii je v posledních letech velmi vyhledávaná a v čínské medicíně je známá po staletí.

Inhalační tyčinka proti stresu

Vůně éterického oleje z bergamotu uvolňuje napětí, zklidňuje rozjitřené smysly a zmírňuje strach a nervozitu. S odplavením negativních pocitů se vrací radost i dobrá nálada. Inhalační tyčinka se proto výborně hodí k okamžitému zahnání úzkosti a také k uvolnění premenstruačního stresu. Díky praktickému balení ji můžete mít kdykoli u sebe.

Inhalační tyčinka proti únavě

Dodejte vašemu tělu potřebnou energii i bez kofeinu. Inhalační tyčinka s osvěžující směsí éterických olejů s převahou borovice je ideální vzpruhou pro situace, kdy se cítíte pod psa či bez energie. Vůně probouzí smysly, povznáší náladu, posiluje sebejistotu a projasní vaši mysl. Díky praktickému balení ji můžete mít kdykoli u sebe.

Inhalační tyčinka proti rýmě

Zapojte intenzivní eukalyptovou vůni při potížích s ucpaným nosem, ať je jeho důvodem nachlazení, nebo reakce na rozkvetlé okolí. Díky vůni eukalyptového éterického oleje přináší tyčinka okamžitou úlevu, navíc příjemně osvěží vaši náladu. Snadno ji sbalíte do kapsy nebo kabelky, takže je vždy při ruce.

Inhalační tyčinka proti nevolnosti

Vyladí váš organismus tak, aby zvládl zažívací nepohodu během cestování, hormonální změny na počátku těhotenství nebo další případy vyvolávající nevolnost. Inhalační tyčinku snadno schováte do kabelky nebo do kapsy, takže rychlou pomoc máte neustále při ruce. Vůně éterického oleje z máty citronové harmonizuje zažívání a uvolňují napětí v oblasti břicha vyvolané trémou, nervozitou či stresem, svěží vůně pak zklidňuje mysl a obnovuje pocit sebejistoty.

Tak která z tyčinek je vaše oblíbená? A jestli jste ještě nevyzkoušeli, tak máte jedinečnou možnost poznat sílu těchto inhalačních tyčinek. Buďte i vy jejich příznivcem a bojujte proti virům a různým neduhům přírodní cestou.

Těším se na příště a přeji vám krásný podzimní čas, Šárka.